Із засідання виконавчого комітету

21.05.2021

20 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради. На розгляд присутніх було винесено 8 питань порядку денного. Одним із актуальних питань, яке викликало активне обговорення членів виконкому, - підсумки соціально-економічного і культурного розвитку Березанської ОТГ за І квартал 2021 року. Іващенко Наталія, начальник відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки, доповідаючи зазначила, що впродовж цього часу на території громади проводилася цілеспрямована робота щодо збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, залучення інвестицій в економіку, а також розв’язання найгостріших соціальних проблем.

На засіданні виконкому ухвалили рішення щодо встановлення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення для споживачів „Міськводоканал виконавчого комітету Березанської міської ради“. Згідно з рішенням з 1 червня 2021 року тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення становитимуть:

✅для споживачів І групи (населення) та ІІ групи (бюджетні організації):

водопостачання – 18,01 грн./м3 ( з ПДВ 20%);

водовідведення – 20,68 грн./м3 (з ПДВ 20%);

✅для споживачів ІІІ групи (госпрозрахункові організації):

водопостачання – 23,41 грн./м3 (з ПДВ 20%);

водовідведення – 26,90 грн./м3 (з ПДВ 20%).

Прийнято ряд рішень із соціальних питань: затвердили Положення міської координаційної ради з питань запобігання і протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та її склад; надали дозвіл на укладення договорів дарування та затвердили склад комісії з житлових питань.

<<< До списку усіх новин