На засіданні депутатської комісії

05.04.2021

Напередодні позачергової сесії Березанської міської ради, 5 квітня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів, під час якої присутні детально розглянули питання порядку денного.
Зокрема, заслухали інформацію про включення об’єкта незавершеного будівництва до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2021 році. Окрім того,  ознайомилися із затвердженням умов продажу об’єкта малої приватизації – нежитлової будівлі з господарськими будівлями та спорудами, розташованої за адресою:  м. Березань, провулок П.Мирного, 1-Б.
Депутати підтримали і внесення змін до Комплексної програми організації допомоги діяльності Березанському відділенню поліції Переяслав-хмельницького відділу поліції Головного управління НП в Київській області у забезпеченні охорони громадського порядку, безпеки громадян та профілактики злочинності на 2019-2021 роки.
На завершення начальник фінансового управління виконкому міської ради Валентина Матвієнко ознайомила присутніх з прозиціями щодо змін до бюджету на 2021 рік, а також програми фінансової підтримки комунальних підприємств на 2021-2023 роки.

<<< До списку усіх новин