ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ - WORLD CLEANUP DAY

14.09.2020

Приєднуйтесь до міжнародної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій - «Всесвітній день прибирання - World Cleanup Day», організованою всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It, World» з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад.

Традиційний «Всесвітній день прибирання - World Cleanup Day» заплановано  19 вересня 2020 року о 10:00 в усіх регіонах України з дотриманням відповідних карантинних норм та обмежень.

Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» пропонується три форми участі:

·     Групове очищення. Збиратися в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена, а площа достатньо великою для дотримання соціальної дистанції.

·     Індивідуальні чистки. Прибирання із друзями або родиною може стати оригінальною формою дозвілля.

·     Цифрове очищення. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри бази даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

 

Деталі можна дізнатись на сайті www.letsdoitukraine.org  та в соціальних мережах  www.facebook.com/letsdoitukraineeco,  https://www.instagram.com/letsdoitukraine.

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ​УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ

<<< До списку усіх новин