ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ В ЛЕХНІВСЬКІЙ ЗОШ I-III СТУПЕНІВ

11.09.2020

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією у нашій школі стало проводити напередодні дня фізичної культури та спорту Олімпійський тиждень. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! Спорт є одним із головних чинників, який впливає на фізичний розвиток та здоров'я дитини. Тому ми намагаємось дотримуватись цих принципів.

Протягом Олімпійського тижня у школі були проведені години спілкування «Поширення ідей олімпізму та розвитку олімпійського руху в Україні», та олімпійський урок «Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього», на яких учні мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на світовій арені.

Організовано спортивні змагання з футболу. Не обійшлося і без цікавих естафет. Також вчителем фізичної культури проведено ранкові зарядки під веселу музику, яка не тільки сприяла оздоровленню організму, а й стала зарядом енергії на цілий день. А бібліотекарем школи створено книжкову виставку «Бути здоровим – престижно».

 

Петренко О.Д.,

директор Лехнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

<<< До списку усіх новин