Привітали комунальників

19.03.2021

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, що традиційно відзначається кожної третьої неділі березня, присвячене усім працівникам даної галузі, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечують життєдіяльність громади, надаючи різноманітні послуги. Саме працівники цієї сфери діяльності роблять усе необхідне, щоб життя громадян було комфортним, зручним і затишним.

Напередодні свята, від імені міського голови Володимира Тимченка у залі засідань мерії лунали щирі вітання працівникам даної галузі адресовані секретарем ради Олегом Сиваком. Окрім привітань і побажань, за вагомий внесок у справу забезпечення стабільної роботи об’єктів житлово-комунального господарства, працівників колективів нагороджено відзнаками міського голови.

На завершення Олег Володимирович подякував усім, хто щодня надає необхідні комунальні послуги, турбується про добробут кожної родини та дбає про благоустрій громади, зазначивши, що професіоналізм й оперативність, притаманні працівникам галузі, запорука успішного розвитку Березанської громади.

<<< До списку усіх новин