Із засідання постійної депутатської комісії

19.03.2021

У ході підготовки до чергової сесії, 19 березня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій, комунальної власності, екології, благоустрою.

Серед питань, що обговорили учасники засідання, – затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, з метою залучення додаткових коштів до бюджету. Також члени комісії детально опрацювали звернення громадян з питань землекористування та передачі у приватну власність земельних ділянок.

Обговорено та рекомендовано винести на розгляд сесії і ряд питань із врегулювання земельних відносин. Окрім того, для забезпечення раціонального використання наявних ресурсів і надання комунальних послуг з водопостачання та водовідведення споживачам сіл Садове, Недра, Ярешки, що входять до Березанської ОТГ, присутні підтримали звернення до Баришівської селищної ради Броварського району Київської області щодо передачі у комунальну власність Березанської міської ради об’єктів водопостачання та водовідведення вищезазначених сіл.

Розглянули під час засідання й перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2021 році. А також заслухали інформацію щодо приватизації об’єкта комунальної власності громади шляхом продажу на аукціоні з умовами.

 

<<< До списку усіх новин