Із засідання бюджетної комісії

19.03.2021

18 березня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів, під час якої депутати розглянули важливі й актуальні питання для громади.

Обговорили підсумки виконання Плану соціально-економічного розвитку Березанської громади у 2020 році, зазначивши, що здійснено заходи з розвитку економіки, збільшено надходження до бюджетів усіх рівнів, створено умови для соціального забезпечення населення та розв’язано ряд питань, що сприяли позитивному розвитку. Разом з тим, було наголошено на подальшому сприянні з впровадження інвестиційних та інноваційних проєктів.

Також, враховуючи реформування системи правосуддя, заслухали Програму організаційного забезпечення діяльності Березанського міського суду Київської області на 2021 рік, розроблену з метою створення належного рівня реалізації правосуддя в місті та поступового покращення забезпеченості судів.

Начальник фінансового управління виконавчого комітету Березанської міської ради ознайомила присутніх зі змінами до програми бюджету на 2021 рік, а також програми фінансової підтримки комунальних підприємств на 2021-2023 роки.

Окрім того, відповідно до порядку подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.09. 2020 № 859, внесли зміни до програми „Турбота“ на 2021-2023 роки, а саме: до загальний кошторис збільшено на 500 тис. грн.

На завершення доповіли про виконанням у 2020 році міських програм: “Централізовані заходи з лікування хворих на цукровий діабет на 2019-2020 роки“ та „Здоров’я на 2019-2020 роки“, виконання яких допомогли запобігти розвитку ускладнень цукрового діабету та забезпечили надання кваліфікованої медичної допомоги. Посітйною депутатською комісією рекомендовано для затвердження на засіданні сесії проекти рішень.

<<< До списку усіх новин