На засіданні постійної депутатської комісії

18.03.2021

У ході підготовки до чергового засідання сесії Березанської міської ради 18 березня працювала постійна депутатська комісія з питань освіти, культури, молоді та спорту, медицини, туризму, соціального захисту населення, допомоги воїнам АТО.

Присутні підтримали проект рішення щодо Положення про премію міського голови обдарованим учням та їх наставникам. З метою заохочення та стимулювання обдарованих учнів громади, премію запровадили ще 2018 року, відтоді положення весь час удосконалюється. Так, цього року премію міського голови отримають й вихованці ЦДЮТ „Надія“ та ДЮСШ „Старт“, які є переможцями та призерами обласного та всеукраїнського етапів творчих конкурсів та спортивних змагань.

Також депутати, на підставі рішення конкурсної комісії, погодили призначення на посади керівників: комунального закладу освіти Недрянського НВК – Юлію Башу та Яблуневої ЗОШ I-III ступенів Березанської міської ради – Ірину Нечипорук.

Для забезпечення функціонування цілісної системи підтримки сімей погодили й внесення змін до Положення Березанського міського центру соціальних служб. Розглянули й проект рішення про утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“. Окрім того, підтримали внесення змін до деяких цільових програм.

 

<<< До списку усіх новин