ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

23.02.2021

Чергове засідання сесії відбулося сьогодні, 23 лютого, у залі засідань Березанської міської ради.

На його початку голова правління Благодійної організації „Фонд громади Березані“ Алла Новікова проінформувала про досягнення організації в рамках співраці з міською радою та поділилася новими можливостями у залученні додаткових коштів для розвитку Березанської громади.

Перейшовши до основних питань, депутати міської ради затвердили звіти з виконання міських цільових програм з питань соціального захисту населення. Затвердили акт приймання-передачі майна Яблуневої загальноосвітньої школи у комунальну власність Березанської міської ради.

З метою поліпшення матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців схвалили програму проведення заходів та робіт з територіальної оборони й мобілізаційної підготовки однієї з військової частини Національної гвардії України на 2021 рік.

Внесли доповнення до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності міської ради на 2021 рік, відповідно до якого планується розробка та затвердження Правил благоустрою населених пунктів Березанської ОТГ.

Прийнято ряд питань із врегулювання земельних відносин та передачі у приватну власність земельних ділянок. Також депутами міської ради підтримано рішення щодо затвердження детальних планів території для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі та будівництва багатоповерхового житлового будинку.  

Крім того, затверджено ряд положень про структурні підрозділи виконкому міської ради, доповнено перелік адміністративних послуг 67 послугами соціального характкру, які починає впроваджувати Березанський Центр адмінпослуг.  

Для забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів до бюджету громади депутати підтримали створення тимчасової контрольної комісії міської ради. 

Наприкінці засідання присутні розглянули та обговорили ряд депутатських запитів. 

<<< До списку усіх новин