ПАМ’ЯТАЄМО…

22.02.2021

22 лютого минає 4-та річниця з дня загибелі сержанта Збройних сил України, учасника російсько-української війни Сербіна Іллі Тарасовича, який героїчно загинув, захищаючи Україну від ворога.

Любов до рідної землі прикрашає кожну людину, а воїни, які поклали заради України найдорожче, – життя – залишаться жити у народній пам'яті та у наших серцях завжди.

Вшануймо сьогодні світлу пам'ять загиблого Героя хвилиною мовчання та згадаймо його душу у молитві.

Вічна слава Герою!

 

Коротка історична довідка

Народився Сербін Ілля Тарасович 1993 року в місті Київ. Проживав у селі Крюківщина Києво-Святошинського району.

Спочатку воював у складі 54-го батальйону, згодом — 131-го. Пройшов бої за Чермалик, Павлопіль, Гранітне (штольня). 2015 року одружився. Служив за контрактом у 25-му батальйоні; сержант. У 2017 році вступив на заочну форму навчання до НПУ ім. Драгоманова, факультет психології.

22 лютого 2018 року біля смт. Луганське (Бахмутський район) під час обстрілу терористами з гранатомету зазнав поранення в шию, несумісне з життям.

Указом Президента України № 189/2018 від 27 червня 2018 року «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкового виконання військового обов'язку» нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

<<< До списку усіх новин