Відбулося засідання комісії з питань бюджету 

19.02.2021

18 лютого відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів. Присутніми було розглянуто 10 питань порядку денного.

Депутати опрацювали проект рішення із затвердження положень структурних підрозділів виконавчого комітету Березанської міської ради, головною метою якого є вдосконалення роботи структурних підрозділів та забезпечення ефективного виконання повноважень та функцій муніципалітету.

Обговорили члени комісії затвердження програми проведення заходів та робіт з територіальної оборони й мобілізаційної підготовки місцевого значення 5-ої стрілецької роти другого батальйону військової частини 3066 Національної гвардії України на 2021 рік, що дозволить поліпшити матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців цієї частини.

Для належного забезпечення організації з відзначення державних та професійних свят, ювілейних і святкових дат до програми, що передбачає витрати на ці події, було запропоновано внести зміни.

Також на чергове засідання сесії рекомендовано внести зміни до програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури, та до програми з підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв на 2021-2023 роки.

Крім цього, комісія розглянула ряд інших важливих питань, які рекомендовано винести на ухвалити на черговому засіданні сесії Березанської міської ради, що відбудеться 23 лютого 2021 року.

 

Яна ПАВЛЕНКО,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин