Працює постійна депутатська комісія з питань освіти, культури, молоді та спорту, медицини, туризму, соціального захисту населення, допомоги воїнам АТО

19.02.2021

У ході підготовки до сесії, 18 лютого, під час засідання комісії присутні розглянули та рекомендували до затвердження ряд питань.

Зокрема, з метою підвищення ефективності надання соціальної допомоги шляхом включення додаткових заходів щодо соціальної підтримки громадян, подальшого вирішення невідкладних питань матеріального, медичного, соціально-побутового обслуговування заслухали звіти про виконання міських цільових програм за 2020 рік.

Доповіли про виконання міської цільової програми фінансування пільгового проїзду автомобільним транспортом загального користування за 2020 рік, згідно з якою, право на безкоштовний проїзд мають 5898 пільговиків. Також учасникам бойових дій та особам з інвалідністю війни з числа учасників АТО за бюджетною програмою на санаторно-курортне лікування з державного бюджету для м. Березань виділено кошти у сумі 260, 64 тис. грн. Окрім того, у 2020 році було забезпечено та оздоровлено 8 дітей учасників АТО, а 137 сім’ям військовослужбовців-учасників антитерористичної операції надавалась допомога в отриманні пільг, субсидій та державних соціальних допомог.

Підтримали присутні й затвердження на засіданні сесії акт приймання-передачі основних засобів, необоротних матеріальних активів, що перебувають на балансі сектору освіти, культури, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації рухомого та нерухомого майна Яблуневої загальноосвітньої школи, у комунальну власність Березанської міської ради.

 

Яна ПАВЛЕНКО,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин