ОНОВЛЕННЯ ХАРЧОБЛОКУ БЕРЕЗАНСЬКОЇ ЗОШ №4

05.02.2021

Одним із пріоритетних завдань держави є створення належних умов для організації якісного збалансованого харчування учнів закладів освіти, адже харчування є однією з умов збереження та підтримання здоров’я дитини.

У рамках реалізації  пілотного проекту «Якісне харчування – здорова дитина», ініціюваного Київською обласною державною адміністрацією, Березанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 отримала сучасне обладнання  для харчоблоку. У їдальні встановлено пароконвектомат у повній комплектації, жарочна шафа, котел харчовий, електросковорода, картоплечистка, тістомісильна машина, електром’ясорубка, овочерізка, машина протирочно-різальна, посудомийна машина, марміти (лінія роздачі готових страв), шафа холодильна, морозильна камера, комплект столів та стелажів з нержавіючої сталі.

Це обладнання допоможе змінити підхід до організації харчування дітей, забезпечить впровадження нових технологій приготування їжі та покращить умови праці кухарів. Ще однією з переваг є високе енергозбереження техніки.

Придбано оснащення для харчоблоку за кошти обласного бюджету, а встановлене за кошти місцевого. Монтажні роботи здійснено робітниками КП «Березанькомунсервіс».

Педагогічний, учнівський та батьківський колектив Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 щиро вдячні усім, хто причетний до реалізації проекту.

 

Шаповал О.В.,

заступник директора школи з виховної роботи

<<< До списку усіх новин