РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ ЛЕХНІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

19.01.2021

З метою налагодження діалогу між владою, депутатським корпусом і представниками бізнесу щодо правового поля діяльності, 19 січня міський голова Володимир Тимченко провів робочу зустріч із суб’єктами господарювання – власниками магазинів і фермерських господарств Лехнівського старостинського округу.

Під час обговорення з’ясувалося, що в Лехнівці гостро стоїть питання оформлення дозвільної документації для здійснення роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, використання найманої робочої сили без належного оформлення трудових відносин, несвоєчасність сплати пайової участі тощо.

«Виходячи зі спільних інтересів у сфері комплексного соціально-економічного та культурного розвитку Лехнівки та громади в цілому, ефективним рішенням є сплата усіх місцевих податків, спрямованих на забезпечення життєдіяльності територіальної громади», – зазначив Володимир Тимченко.

Також, за словами очільника, реалізація спільних інтересів і партнерства є запорукою успіху в майбутньому.

Під час обговорень кожен із учасників зміг висловитися і був почутий, у результаті чого було узгоджено шляхи подальшої роботи.

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин