ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРОМАДЯН ЯКІСНИМИ МЕДИЧНИМИ ПОСЛУГАМИ – ПРІОРИТЕТНЕ ЗАВДАННЯ МІСЬКОЇ ВЛАДИ

18.01.2021

Реалізація ініціатив міського голови щодо розвитку й удосконалення медичних послуг у закладах охорони здоров’я Березанської громади займає провідне місце в діяльності міської ради. Особлива увага приділяється створенню належних умов для лікування й обстеження хворих, наданню якісних і доступних послуг громадянам.

До переліку медичних послуг, успішно впроваджених у медичному закладі, входить КОЛОНОСКОПІЯ.

За інформацією сайту Березанської міської лікарні, процедура дає можливість лікареві визначити стан та будову прямої та товстої кишки.

Призначається колоноскопія лікарем та проводиться для виявлення й уточнення захворювань товстої кишки, також це незамінний метод обстеження для діагностики онкологічних новоутворень, особливо на ранніх стадіях.

ЯКА ПІДГОТОВКА НЕОБХІДНА ПЕРЕД КОЛОНОСКОПІЄЮ?

Перед проведенням ендоскопічного обстеження Вам необхідно повідомити лікаря про стан Вашого здоров’я (супутні і перенесені хвороби, алергія, операції, результати попередніх обстежень). Лікар-ендоскопіст з урахуванням можливих користі і ризику приймає кінцеве рішення про доцільність колоноскопії у Вашому конкретному випадку.

Низка захворювань (гострий інфаркт міокарда в останні 3 міс., тяжка серцева і легенева недостатність, аневризма аорти, недавні операції, виразковий коліт у стадії загострення, порушення зсідання крові тощо), а також вагітність є протипоказанням до колоноскопії, у таких пацієнтів її виконують за рішенням консиліуму за життєвими показаннями в умовах лікарні.

Звертаємо Вашу увагу, що медичні послуги є БЕЗКОШТОВНИМИ ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ, ЯКІ МАЮТЬ ЕЛЕКТРОННЕ НАПРАВЛЕННЯ.

Додаткова інформація за телефоном реєстратури: 045-766-33-95.

<<< До списку усіх новин