ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ ЗА ДИСТАНЦІЙНОЮ ФОРМОЮ

18.01.2021

Навчання в ІІ семестрі 2020-2021 навчального року з 11 січня 2021року учні освітніх закладів Березанської міської ради розпочали за  дистанційною формою навчання.

Педагогічні колективи та здобувачі освіти, враховуючи вимоги Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, весняний досвід організації дистанційного навчання в ІІ семестрі 2019- 2020 навчального року, заздалегідь передбачили реальні можливості  використання освітніх платформ Zoom,Google Classroom, Viber, Skype, склали розклад із врахуванням санітарних вимог до тривалості уроків з 1 по 11 класи.

Слід відмітити, що освітні заклади щоденно виставляють палітри проведення дистанційних уроків, діляться позитивними досягненнями та вказують на шляхи вирішення назрілих проблем. Звичайно,  велика вдячність і батьківській громаді, яка в унісон із педагогічними та учнівськими колективами активно оволодіває порівняно новою формою навчання, адже ми всі працюємо, перш за все, в інтересах дітей!

Принагідно повідомляємо, що поряд із закладами загальної середньої освіти, щоденно за дистанційною формою навчання працюють і заклади позашкільної освіти: ЦДЮТ «Надія», ДЮСШ «Старт», про що інформують на власних вебсайтах та у фейсбуці.

Попередньо навчання за дистанційною формою заплановане на період локдауну до 25 січня 2021 року.

 

 

Майя ДЕМЕНСЬКА,

головний спеціаліст відділу освіти

<<< До списку усіх новин