14 СІЧНЯ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

14.01.2021

14 січня відбулося чергове засідання виконкому Березанської міської ради, у ході якого розглянули 20 питань порядку денного.

Присутні затвердили Перспективний план роботи виконавчого комітету Березанської міської ради на 2021 рік, який представила керуюча справами Катерина Яхно.

Схвалили звіт Березанського міського центру соціальних служб. За результатами діяльності якого, фахівцями проведено заходи із виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, надано адресну гуманітарну допомогу, взято участь у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства». Послугами соціального супроводу охоплено 54 сім’ї.

З метою забезпечення прав неповнолітніх члени виконкому заслухали звіт служби у справах дітей по програмі «Назустріч дітям», що вже кілька років успішно реалізується у громаді. Адже опіка, забезпечення захисту та всебічний розвиток дитини є першочерговим завданням у формуванні особистості.

Під час засідання схвалили й програму щодо проведення заходів і робіт з територіальної оборони та мобілізаційної підготовки місцевого значення Березанського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2021 рік, головним завданням якої є матеріально-технічне забезпечення спільних заходів виконкому і даної установи.

Розглянуто ряд питань соціального захисту населення та житлово-комунального господарства. Внесено зміни по керівництву двох комісій виконкому міської ради: з житлових питань та постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води. Їх очолив нещодавно призначений заступник міського голови Олексій Рябоконь.

Завершуючи засідання, міський голова Володимир Тимченко в чергове порушив питання щодо сплати податків до міського бюджету місцевими підприємствами та підприємцями, легалізації найманої робочої сили та сплати акцизного податку. Наголосив на необхідності активного громадського контролю за отриманням чеків при покупках підакцизних товарів.  Адже це впливає на збільшення надходжень до місцевої казни, а, отже, сприяє і більш динамічному соціально-економічному розвитку громади.

 

 

<<< До списку усіх новин