ПОДАРУНКИ ДЛЯ ВОЇНІВ!

30.12.2020

Наближаються новорічно-різдвяні свята, які для кожної людини завжди є символом добра й єднання, нагодою проявити турботу, підтримку та любов до своїх ближніх.

Уже четвертий рік поспіль у рамках благодійної акції «Подаруй свято воїнам!» жителі Березанської громади створюють новорічний настрій і дарують частинку душевного тепла нашим захисникам, які, на жаль, ці дні зустрінуть не вдома за святковим столом, а на сході України.

Завдяки небайдужим серцям вдалося зібрати багато солодощів, печива, консервації, теплих шкарпеток та усього, що може знадобитися солдатам. Найкоштовнішими є листівки, виготовлені дітками власноруч.

Приємно відзначити, що до акції долучилося багато жителів громади. Серед них: учні, їх батьки, працівники усіх загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів, структурних підрозділів виконавчого комітету Березанської міської ради, вихованці гуртків і творчих студій, підприємці й інші.

Ми щиро вдячні усім за активну участь, простий і людяний спосіб подякувати тим, завдяки кому ми зустрінемо ці свята вільними.

Ініціатором акції є ГО «Ветерани-захисники України «Березанська Сотня».

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин