ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ  

30.12.2020

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ за період з 01.12.2020 по 24.12.2020

Протягом звітного періоду відділом постійно проводився прийом громадян та юридичних осіб, розглянуто 46 усних та письмових звернень.

Погоджено 24 викопіювання з опорних планів Березанської ОТГ та виготовлено 30 висновків про погодження проектів землеустрою та обмеження.

Підготовлено 5 довідок по упорядкуванню адресного господарства та щодо відсутності забудови на земельних ділянках.

 Виготовлено 2 будівельних паспорти для індивідуального житлового будівництва та внесено їх до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

Видано 2 паспорти прив’язки для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Підготовлено 4 проекти рішення виконавчого комітету Березанської міської ради: «Про  упорядкування адресного господарства», «Про  розміщення тимчасових споруд», «Про  встановлення меморіальної дошки», «Про внесення змін до складу архітектурно-містобудівної ради».

14.12.2020 відділ брав участь у засіданні комісії з питань найменування міських об’єктів, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних, анотаційних дошок.

Підготовлено проект рішення Березанської міської ради «Про затвердження Програми «Розроблення (оновлення) містобудівної документації населених пунктів Березанської міської ради Київської області на 2021 рік», який було розглянуто 18.12.2020 на засіданні постійної комісії міської ради з питань, земельних відносин, будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій, комунальної власності, екології, благоустрою, а також 21.12.2020 на комісії з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів. Обидві комісії рекомендували даний проект до затвердження на сесії Березанської міської ради.

Проводилося рознесення даних про зміну та присвоєння адреси до бази Адресного реєстру за 2020 рік (30 власників об’єктів).

Підготовлено матеріали до початку громадського обговорення (слухань) щодо містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки загальною площею орієнтовно 0,65 га по пров. Березовий, 11 у місті Березань Київської області для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» та «Детальний план території земельної ділянки загальною площею орієнтовно 1,0000 га по вул. Героїв Небесної Сотні, 101 у місті Березань Київської області для будівництва і обслуговування будівель торгівлі».

Проводиться робота з  поточною та архівною документацією.

 

Наталія ХМАРСЬКА,

начальник управління містобудування, архвтектури та землекористування, головний архітектор

<<< До списку усіх новин