ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ З ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

30.12.2020

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ З ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ за період З 01.12.2020 по 24.12.2020

За вказаний період до відділу надійшло 105 звернень фізичних та юридичних осіб по питаннях землекористування та передачі земельних ділянок у приватну власність.

18 грудня 2020 року о 14:00 в приміщенні актової зали Березанської міської ради відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань, земельних відносин, будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій, комунальної власності, екології, благоустрою, де було розглянуто 5 проектів рішень та рекомендовано подати їх на розгляд сесії Березанської міської ради.

Подано 5 проектів рішень для розгляду на черговому засіданні сесії Березанської міської ради, що відбулася 22.12.2020.

За рішеннями сесії Березанської міської ради від 22.12.2020 підготовлено витяги з рішень та передано до Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Березанської міської ради для видачі громадянам та юридичним особам.

Землекористувачам та сервітуаріям видано 2 договори оренди земельних ділянок, 4 додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок, 1 угоду про розірвання договору оренди земельної ділянки, 3 договори особистого строкового сервітуту та 16 договорів на право тимчасового користування землею для розміщення тимчасових гаражів. Підготовлено 1 договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

Проведено реєстрацію документів, щодо зміни власників земельних ділянок відповідно до цивільно-правових угод по 24 землекористувачах в електронну базу «Всі землекористувачі» відповідно до поданих документів.

Проводилось рознесення сплати земельного податку за листопад 2020 року в електронну базу «Всі землекористувачі».

Відділом з земельних питань за цей період підготовлено запитів, інформацій та направлено відповідей, роз’яснень заявникам - 46 листів.

Видано 11 довідок громадянам до Управління соціального захисту населення та праці та в міський центр зайнятості.

Працівники відділу постійно надавали консультації фізичним та юридичним особам з питань землекористування та щодо сплати земельного податку на особистому прийомі та у телефонному режимі.

 

Наталія ХМАРСЬКА

Начальник управління містобудування, архвтектури та землекористування, головний архітектор

<<< До списку усіх новин