НОВИЙ АВТОБУС ДЛЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ БЕРЕЗАНСЬКОЇ ГРОМАДИ

28.12.2020

28 грудня міський голова Володимир Тимченко провів щотижневу апаратну нараду, на початку якої привітав працівників архівного сектору виконкому міської ради, які напередодні відзначали професійне свято.

Перейшовши до актуальних питань життєдіяльності громади, присутні обговорили нагальні питання в освітній, медичній, соціальній галузі, а також в комунальній сфері. Зокрема, очільник громади доручив керівникам комунальних установ організувати й забезпечити безперебійну роботу всіх служб під час новорічно-різдвяних свят.

Майя Деменська, головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету міської ради, доповіла про завершення І семестру навчання та зимові канікули в освітніх закладах громади. Зимові канікули триватимуть з 25 грудня до 11 січня 2021 року, а з 11 по 25 січня 2021 року відповідно до чинного законодавства учні навчатимуться дистанційно. Дитячі садочки працюватимуть у звичному режимі.

Окрім того, представник відділу освіти повідомила хорошу новину – Березанський НВК, який визначено опорним закладом освіти, сьогодні поповниться новим автобусом для перевезення школярів, придбаним за рахунок державної освітньої субвенції.

Розглянули під час наради й питання запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Березанської громади. За минулий тиждень було зафіксовано 28 нових випадків захворювання, одужало – 23 особи.

Також обговорили й інші важливі питання за різними напрямками роботи, після чого міський голова привітав присутніх із прийдешніми святами, побажавши усім міцного здоров’я, родинного затишку, добра та наснаги на успішні починання й справи.

 

Павленко Я.В..

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин