НОВОРІЧНІ СВЯТА

28.12.2020

Зима, передноворічний час, Новий рік та Різдво – це час чудес! Очікування і передчуття свят і дива щорічно ятрить наші душі і серця, приносячи в наше життя непередаване відчуття чарівності і містерій.

Без перебільшення можна сказати, що для українців Новий рік та Різдво – це найулюбленіші свята. Особливо новорічні свята полюбляє дітвора, адже це час коли вони отримують не тільки позитивний заряд емоцій від очікування див, а й святкові подарунки.

24 грудня в усьому вбранні засяяла шкільна ялинка. Цьогоріч  новорічні свята проходили в тісному колі класних колективів, до яких завітали Дід Мороз та Снігуронька.

Весело і емоційно проходило святкове дійство. Учні перевтілювались в казкових героїв і демонстрували свої артистичні вміння: змагались у конкурсах, розказували вірші, співали пісні. Гарний настрій, веселі посмішки і тепла атмосфера в школі панували протягом свята.

За сприяння відділу освіти виконавчого комітету Березанської міської ради та Благодійного фонду Баришівської зернової компанії  учні Лехнівської філії Березанського НВК отримали подарунки у вигляді солодощів.

 

Петренко О.Д.,

завідувач Лехнівської філії Березанського НВК        

<<< До списку усіх новин