ЗАПРОШУЄМО ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ ДОЛУЧИТИСЯ ДО РОБОТИ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА

25.12.2020

Впровадження жорсткого карантинного режиму суттєво обмежило роботу підприємств. Особливо вразливими до наслідків пандемії виявилися представники малого та середнього бізнесу.

Малий та середній бізнес — це тисячі робочих місць, основа для регіонального розвитку та формування міцного середнього класу. Тож наразі вкрай важливо напрацювати спільний план дій, задля подолання негативних наслідків пандемії.

При Київській обласній державній адміністрації сформована Координаційна рада з питань розвитку підприємництва під головування голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна, основним заданням якої є сприяння створенню сприятливого середовища для розвитку бізнес-клімату в Київській області.

Запрошуємо зацікавлених представників малого та середнього бізнесу, громадських об’єднань та спілок малого та середнього бізнесу Київської області долучитися до роботи Координаційної ради з питань розвитку підприємництва та спільно підготувати пропозицій вирішення проблемних питань діяльності малого та мікробізнесу.

Взяти участь можна шляхом заповнення реєстраційної форми до 24.12.2020 за посиланням: http://bit.ly/KODARADA

Також задля врахування Вашої думки у формуванні плану дій та пропозицій щодо вирішення проблемних питань малого та середнього бізнесу надсилати свої пропозиції на електронну адресу департаменту економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації biz@econkoda.gov.ua.

Сподіваємось на плідну співпрацю!

<<< До списку усіх новин