ДЕПУТАТИ ЗАТВЕРДИЛИ БЮДЖЕТ НА 2021 РІК

22.12.2020

Під головуванням секретаря ради Олега Сивака 22 грудня відбулося чергове засідання сесії Березанської міської ради, головним питанням порядку денного якої було затвердження бюджету Березанської громади на наступний 2021 рік. Основний фінансовий документ попередньо розглянули на профільних депутатських комісіях, під час яких Валентина Матвієнко – начальник фінансового управління виконавчого комітету Березанської міської ради, детально доповіла про основні напрямки використання бюджетних коштів у наступному році. Так, враховуючи рекомендації та висновки комісії, бюджет на 2021 рік затвердили у сумі 216 млн. 685 тис. 300 грн. З них: видатки загального фонду – 199 млн 77 тис. 300 грн, спеціального фонду – 15 млн 500 тис. грн. Варто зазначити, що важливим аспектом у формуванні бюджету був чіткий розподіл коштів для найоптимальнішого забезпечення потреб громади, виконання пріоритетних цільових програм, а також збалансованість бюджету.

Затвердили народні обранці і ряд цільових програм на 2021 та наступні роки, спрямовані на розвиток найважливіших потреб розвитку громади й ефективність функціонування життєзабезпечення населення.

Розглянули у ході засідання і кадрові питання. Зокрема, депутати затвердили на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Рябоконя Олексія Петровича. Також, на підставі рішення конкурсної комісії та з метою якісної організації освітнього процесу, на посаду директора Садової загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Березанської міської ради Київської області призначили Ляшенко Оксану Миколаївну.

Обговорили і ряд земельних питань. Серед них: про розгляд питань з врегулювання земельних відносин; про розгляд звернень громадян з питань землекористування; про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам тощо.

Наостанок, успішно затвердивши усі питання порядку денного, міський голова Володимир Тимченко привітав присутніх із наступаючими Новорічними та Різдвяними святами й подякував депутатам, які підтримали важливі рішення і міські цільові програми.

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин