АПАРАТНА НАРАДА

21.12.2020

У понеділок, 21 грудня, у залі засідань Березанської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої очільник громади Володимир Тимченко підвів підсумки минулого тижня й окреслив плани на наступний, а також, з нагоди 30-ї річниці з Дня створення Державної служби зайнятості, вручив нагороду Ларисі Прозоровій – заступнику директора – начальнику відділу надання соціальних послуг Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості та привітав з днем народження Світлану Ук – директора Березанської школи мистецтв.

Обговорили під час наради й актуальне питання щодо коронавірусної інфекції. Про поточну ситуацію із захворюванням прозвітувала головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради» Алла Куява. Зокрема, Алла Іванівна зазначила, що за минулий тиждень лабораторно проведено 72 ПЛР-тести, з них: 34 – позитивні. Також лікар повідомила, що незабаром у лікарні з’являться експрес-тести на антиген.

Доповідав про медичну галузь і заповнення стаціонарних відділень міської лікарні головний лікар КНП «Березанська міська лікарня Березанської міської ради» Володимир Луценко, зауваживши, що неврологічне та гінекологічне відділення заповнені на 100 %, а хірургічне та терапевтичне на 80 %.

Про роботу Представництва ПАрАТ «ВНЗ«МАУП» «Березанський інститут» присутніх ознайомила директор Галина Кащеєва, яка повідомила, що нині у навчальному закладі навчається 502 студенти, з них: 42 – випускники. Також Галина Миколаївна зазначила про початок весняного набору студентів.

Поінформували під час наради і про стан криміногенної ситуації. Зокрема, Юлія Курлюк – інспектор з інформаційної підтримки Березанського міського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу ГУ НП в Київській області повідомила, що за минулий тиждень до відділення надійшло 72 заяви і повідомлення, з них: 4 кримінального характеру. Також інспектор зазначила, що працівниками проводяться профілактичні заходи щодо порушників карантинних норм.

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин