16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

03.12.2020

Соціальна акція "16 днів проти насильства" - щорічна міжнародна кампанія, яка починається 25 листопада, у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок і триває до 10 грудня - Дня прав людини.

Тема цьогорічної кампанії - "Розфарбуй світ в помаранчевий колір"

ООН пропонує у ці дні надіти одяг або аксесуари помаранчевого кольору, щоб висловити свою солідарність з рухом в ім'я майбутнього, вільного від насильства щодо жінок і дівчат.

Учні 8-А класу активно долучились до акції.

На годині спілкування "Говори проти насильства" діти переглянули відеоролики "Розкажи дорослому, якому довіряєш", "Історія Юльки", "Історія Матеуша", підготували тематичні колажі та долучились до акції "Помаранчевий світ".

Особливу роль в житті підлітка відіграє спорт. Але він теж не завжди безпечний. Відеоролик "Почни говорити" щодо попередження сексуальних домагань у спорті особливо вразив учнів і батьків. Адже захист дітей від сексуального насильства у спорті є основним викликом. Всі зацікавлені сторони - батьки, тренери, спортивні та керівні органи повинні бути готовими до небезпеки та допомагати захищати дітей"

 

Лепеха Л.Г.,

класний керівник 8-А класу Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

<<< До списку усіх новин