На апаратній нараді

22.04.2024

Поточний стан справ та планові завдання на тиждень сьогодні обговорили зі старостами, керівниками структурних підрозділів, комунальних служб та установ під час апаратної наради, яку провів секретар міської ради Олег Сивак.

Керівники закладів охорони здоров’я доповіли про стан надання медичних послуг. Зокрема, заслухали профільного керівника медицини Аллу Марченко, яка повідомила про підтверджені випадки захворювання на кашлюк, також збільшилася кількість хворих на ГРВІ.

Володимир Луценко, головний лікар КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“, повідомив, що наразі на ліжкомісцях у стаціонарних відділеннях знаходиться 86 пацієнтів.

Комунальниками продовжуються роботи з благоустрою на території громади: упорядковуються клумби та прибудинкові території, колективи структурних підрозділів міської ради, загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладів проводять толоки на своїх територіях. На жаль, погода вносить свої корективи у заплановані роботи, у тому числі, й з ямкового ремонту дорожнього покриття, однак, як проінформував Олександр Окладний, начальник КП „Березанський комбінат комунальних підприємств“, за сприятливої погоди роботи відразу продовжаться.

Як проінформувала начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько, навчальний рік 2023/2024 заклади середньої загальної освіти завершують 31 травня.

Продовжуючи тему освіти, Оксана Володимирівна повідомила, що Максим Мірошниченко, учитель фізичної культури Березанського ліцею №3, став абсолютним переможцем у номінації „Кращий інноваційний урок фізичної культури“ у фінальному етапі обласного туру Всеукраїнського конкурсу „Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу“.

Про організацію роботи з надання адміністративних послуг працівниками ЦНАПу та прозвітувала керівник Ольга Скрипник, зазначивши, що за минулий тиждень кількість послуг становила – 316.

✍️По завершенню наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи та скоординовано роботу на поточний період.

<<< До списку усіх новин