Змагалися волейболісти

02.04.2024

27 березня Баришівська ДЮСШ запросила волейбольні команди Березанської громади для участі у відкритому весняному турнірі ДЮСШ смт Баришівка. Від нашої громади взяла участь збірна дівоча команда, яка складалась із вихованок ДЮСШ „Старт“ (с. Садове) та спортивного комплексу „Дружба“ (м. Березань) тренера Наталії Літус, а також команди юнаків – збірної учнів Березанського ліцею №3 під керівництвом учителя фізичної культури Максима Мірошніченка.

Дівчата змагались у спортивному залі ДЮСШ Баришівки, де наша команда зустрілась із двома місцевими командами та командою з Яготина. Всі ігри пройшли за коловою системою. Баришівку представляли старші дівчата ліцеїв, Березанські та Яготинські команди були представлені дівчатами молодшого віку. Під час змагань досвідченіші команди Баришівки виборювали І-ІІ місце, за ІІІ-ІV місце змагались дебютантки змагань, молодша група дівчат збірної Березанської ТГ з командою Яготина, де наші волейболістки стали кращими.

Юнаки свої ігри проводили на теритлорії СК „Мрія“. У змаганнях взяли участь три команди, одна місцева команда – випускники ліцеїв та ДЮСШ, друга команда – вихованці ДЮСШ смт Баришівка та збірна команда ліцею №3 Березанської міської ради. Чемпіоном серед юнаків стала досвідчена команда випускників ДЮСШ смт Баришівка, срібними призерами стали юнаки Березанського ліцею №3, на третьому місці – юнаки з Яготина.

Команди вдячні за участь в турнірі Березанській міській раді, а також Управлінню освіти, молоді та спорту за транспортну підтримку.

<<< До списку усіх новин