На апаратній нараді

01.04.2024

Секретар міської ради Олег Сивак провів щотижневу апаратну нараду, під час якої керівники прозвітували про стан справ в підпорядкованих структурах та хід виконання завдань, доручених на попередніх засіданнях.

Одними із важливих завдань у весняний період є підтримка чистоти території громади. За інформацією комунальників, розпочалася активна робота з благоустрою території населених пунктів. Проводяться роботи з естетичного та санітарного прибирання. Керівники просять жителів також долучатися до заходів та приводити до належного стану свої прибудинкові території. Теж саме стосується і власників приватних підприємств, організацій, торгівельних закладів, кафе.

Важливим залишається питання стану доріг. Олег Володимирович доручив відповідним службам у найкоротші терміни провести закупівлю бітуму і до великодніх свят здійснити роботи з ямкового ремонту на території громади.

Як повідомила начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько до навчання після весняних канікул повернулися загальноосвітні навчальні заклади. У звичному режимі продовжують працювати заклади дошкільної освіти, згідно зі своїми графіками працюють позашкільні заклади та спортивні секції.

Валентина Матвієнко інформувала про стан виконання бюджету територіальної громади. З початку року виконання плану становить 120%.

Про надання адміністративних послуг міським ЦНАПом інформувала його начальник Ольга Скрипник. Так, за минулий тиждень установою надано 450 послуг.

На завершення, Маргарита Вірич, начальник відділу культури, запросила відвідати музичні події цього тижня – концерт вихованців Березанської школи мистецтв та будинку культури ,,Угода з весною“, що відбудеться 3 квітня о 16.00, а також благодійний концерт студентів Музичної академії імені Р. М. Глієра, що відбудеться 5 квітня о 15.00 у МБК.

<<< До списку усіх новин