Головні теми апаратної наради

12.02.2024

Поточний стан справ та планові завдання на тиждень сьогодні обговорили зі старостами, керівниками структурних підрозділів, комунальних служб та установ під час апаратної наради, яку провів секретар міської ради Олег Сивак.

Про роботу Центру надання адміністративних послуг інформувала керівник установи Ольга Скрипник, яка повідомила гарну новину – віднедавна установою надаються найзатребуваніші послуги МВС, серед яких: обмін старого посвідчення водія на нове; відновлення посвідчення водія у звʼязку з втратою чи викраденням; відновлення посвідчення водія у звʼязку зі зміною особистих даних власника.

Також Ольга Василівна додала, що за минулий тиждень кількість наданих послуг Центром становить 337.

Щодо епідеміологічної ситуації із захворюванням на ГРВІ заслухали профільного керівника медицини Аллу Марченко. Лікар наголосила, що кількість хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції у громаді зростає. Порівняно із січнем, сьогодні кількість хворих перевищила попередні показники у 2.5 рази. Алла Іванівна закликала громадян не займайтися самолікуванням, а за перших симптомів звертатись одразу до сімейних лікарів.

Майя Деменська, в. о. начальника управління освіти, молоді та спорту інформувала про роботу закладів загальної середньої освіти. Зокрема, Майя Іванівна зазначила, що продовжується другий етап обласних предметних олімпіад. Цими вихідними учні громади взяли участь в олімпіадах з української мови, історії та хімії. Окрім того, вихідні видалися насиченими спортивними заходами. Спортсмени Березанської громади взяли у часть у змаганнях з ушу, фітболу та боксу, в яких посіли призові місця.

Також у закладах освіти проведено роз'яснювальну роботу з учнями навчальних закладів громади щодо безпеки в мережі інтернет.

Про стан виконання бюджету територіальної громади інформувала начальник фінансового управління Валентина Матвієнко.

Під час наради були обговорені також актуальні питання соціальної, культурної сфери, прав захисту дітей, благоустрою території, тощо.

✍️За результатами апаратної наради секретарем міської ради надані відповідні доручення для відпрацювання у межах компетенції керівників.

<<< До списку усіх новин