На апаратній нараді

18.12.2023

Відбулася щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради, медичних установ, старостами, представниками поліції.

У ході наради було обговорено стан виконання робочих питань.

Начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько повідомила, що зимові канікули у закладах середньої загальної освіти Березанської громади розпочнуться з 29 грудня і триватимуть 2 тижні – по 15 січня 2024 року включно. Садочки працюватимуть у звичному режимі.

Заслухали інформацію керівництва медичної галузі про стан захворюваностії та стан справ з підписання угод з НСЗУ. Так, у стаціонарних відділеннях Березанської лікарні наразі перебуває 78 пацієнтів. Лікарі-спеціалісти щоденно проводять прийом громадян, здійснюють медичні огляди. За минулий тиждень підтверджено 3 випадки захворювання на COVID.

Ведеться активна робота з підписання медичною установою пакетів із НСЗУ.

Керівники комунальних підприємств надали оперативну інформацію про поточний стан справ та планові роботи.

На завершення Алла Марченко, директор Центру ПМСД, презентувала загалу результати реалізації Центром первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради проекту "Покращення послуг сімейної медицини для жителів Березанської громади задля наближення нашої перемоги" Програми USAID „Підтримка реформи охорони здоров’я, над яким первинка працювала з лютого місяця 2023 року. Нагадаємо, що Центр вперше брав участь у конкурсному відборі та здобув перемогу серед інших громад. Алла Іванівна поділилася напрацюваннями та детально розказала про усі етапи реалізації проекту: налагодження процесів, впровадження на практиці, освоєння коштів тощо. А також вона зазначила важливість участі у міжнародних програмах та проектах, адже це не тільки фінансова підтримка, а й заходи, спрямовані на розвиток закладу та колективу: навчання персоналу, підвищення якості обслуговування та надання медичних послуг, командна робота та згуртованість.

Насамкінець керуюча справами виконкому Лариса Кочур проінформувала про стан підготовки міської ради до впровадження вимог Закону України „Про адміністративну процедуру“, який набув чинності 15 грудня.

<<< До списку усіх новин