Знай наших! Березанські шахісти – бронзові призери обласного турніру

13.12.2023

9 грудня в місті Буча відбувся обласний командний шаховий турнір серед юнаків і дівчат віком до 16 років, в якому взяли участь 18 найсильніших команд з усіх районів Київщини. Березань представляли на цих престижних змаганнях дві команди. Збірна в складі Владислава Лугіни, Ані Сінельніченко, Дениса Сєргєва, Владислава Сивака та Поліни Рець здобула 5 перемог та 2 поразки, з результатом 10 очок посіла третє призове місце. Березанці поступилися лише переможцям змагань – команді міста Бровари та володарям „срібла“ - білоцерківським шахістам.

Інша березанська команда в складі Вані Кутового, Сергія Кохана, Валентина Кулика, Саші Лінькова та Ангеліни Мисан посіла 12 місце, маючи в своєму активі 3 перемоги та 4 поразки.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та цінними подарунками (павербанками та літературою з шахів). А всіх учасників шахового турніру пригощали піцою та солодощами.

До речі, один із організаторів змагань Юрій Курич згадав, як в далекому 1992 році в десятирічному віці брав участь в обласному шаховому турнірі „Біла Тура“, що проходив в місті Березань. Тож Юрію Валерійовичу приємно було поспілкуватися через 30 років з тренером та юними шахістами.

<<< До списку усіх новин