ЗАХІД ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ДИТИНИ

20.11.2020

Сьогодні у 4-Б класі Березанськоі ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 було проведено цікавий і веселий захід, присвячений Всесвітньому дню дитини, який відзначають кожного року 20 листопада в усьому світі.

Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованих на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в усьму світі. Актуальність проблем дитинства залишається високою, на жаль, і до нашого часу.

Сучасні діти мають добре знати свої права і свободи. Саме для цього сьогодні в розважально-ігровій формі було проведено виховний захід. Учні 4-Б класу

познайомилися з історією виникнення Всесвітнього дня дитини, ширше ознайомилися із засадами Деклараціі прав дитини, Конвенцією про права дитини, а також реалізовували своє право на відпочинок. Вони активно і з задоволенням брали участь у конкурсах і вікторинах, відгадували загадки, проходили веселий тест "Що ви знаєте про права дитини?", відповідали на питання відеовікторини " Права дитини не забудь, уважним завжди й всюди будь!", взяли участь у міні-виставі і проявили свої акторські здібності. Також хлопчики і дівчатка написали теплі побажання для дітей всього світу на листівках у вигляді сердечок.

 

Семенюк А.Б.,

класний керівник 4 - Б класу Березанськоі ЗОШ І-ІІІ ст. № 1

<<< До списку усіх новин