„Учитель року – 2024“

29.11.2023

21 листопада 2023 року в дистанційній формі відбувся відбірковий етап першого туру всеукраїнського конкурсу „Учитель року – 2024“ у номінації „Географія“, 23 листопада у номінації „Фізика“, 24 і 27 листопада в номінації „Українська мова та література“.

У тестуванні взяли участь педагоги Київщини. Учасники презентували доцільність та ефективність дібраних технологій, методів і прийомів навчання, спрямованих на формування наскрізних умінь, предметних і ключових компетентностей здобувачів освіти згідно з концепцією Нової української школи. Педагоги ділилися ідеями, зразками творчості, демонстрували цікаві форми роботи та способи взаємодії з аудиторією.

Від Березанської громади у номінації „Географія“ взяла участь вчитель географії Березанського ліцею № 3 Войтенко Наталія Григорівна, з номінації „Фізика“ вчитель фізики Березанського ліцею № 4 Стребкова Ольга Анатоліївна, у номінації з української мови та літератури - вчитель української мови та літератури Березанського ліцею №1 Андронова Оксана Василівна, вчитель Лехнівської філії Березанського ліцею №3 Ничипорук Наталія Іванівна.

За результатами випробувань першого етапу конкурсу до 5 учасників-призерів, які здобули найвищі бали ввійшли: з географії Войтенко Наталія Григорівна (Березанський ліцей № 3) з української мови та літератури Андронова Оксана Василівна (Березанський ліцей № 1).

????????Вітаємо переможців! Бажаємо нових професійних злетів, цікавих ідей та успіху на педагогічній ниві і, звичайно ж, перемоги у другому (всеукраїнському) турі конкурсу.

Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть досягти омріяної мети!

<<< До списку усіх новин