Музика єднає!

28.11.2023

24 листопада 2023 року у дружнім колі учнів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів пройшов концерт вокально-хорового відділу Березанської школи мистецтв. Не дивлячись на воєнний стан, та відсутність діточок через хворобу, шкільне свято відбулось!

Для наймолодших участників, це був перший виступ, дебют і доброзичлива публіка була надзвичайно поблажливою до юних виконавців!

Дехто з дорослих учнів вже виступали на фестивалях, конкурсах, концертах. Так приємно, що деякі учні школи вже стали справжніми зірками! Можливо діти всі різні, хтось яскравіший, хтось скромніший, але всі вони прикрасили свій найцінніший дар – свою душу безсмертним мистецтвом – Музикою. Музика лікує , музика єднає, вчить перемагати, вселяє надію, вчить терпіти, мріяти і жити, вчить любити,вірити, творити.

????Щиро дякуємо вчителям, які докладають великих зусиль, щоб посіяти в душі дітей не тільки ноти, але й велике почуття до прекрасного, вічного, які виховують в них терпіння, адже це мистецтво потребує надмірного терпіння.

????Щиро дякуємо батькам, бабусям і дідусям! Це вони вперше привели до школи мистецтв своїх дітей. Це вони їх чекають, поки дітки на уроках. Це вони радіють їх перемогам, допомагають долати усі труднощі, підтримують віру в свої сили.

????Хочеться побажати всім міцного здоров’я, мирного неба та подальшого творчого зростання!

<<< До списку усіх новин