Ранок понеділка розпочали щотижневою апаратною нарадою

21.08.2023

Вшанувавши хвилиною мовчання пам'ять усіх загиблих від рук російських окупантів, присутні обговорили стан виконання робочих питань та спланували роботу на поточний тиждень.

Керівники структурних підрозділів доповіли про нагальну роботу. За інформацією головних лікарів, медична установа працює в штатному режимі. Продовжуються ремонтні роботи на першому поверсі поліклініки та розпочався ремонт терапевтичного відділення. Також тривають планові медичні огляди, через що можливі незначні скупчення людей.

Алла Куява також проінформувала, що наразі наявні усі вакцини для проведення планових дитячих щеплень.

Завершуються роботи з підготовки закладів освіти до нового навчального року. Цього тижня заплановано об’їзд комісії освітніми установами.

Також Оксана Загорулько додала, що розпочав свою діяльність ясла-садок „Ранок“. Тож наразі на території громади вже працює 4 дошкільних закладів.

Злагоджену роботу продовжують комунальні служби, щоденна діяльність яких спрямована на утримання чистоти та порядку міського й сільського середовища: здійснюється прибирання, проводиться покіс трави, заплановані роботи з фарбування пішохідних зон.

Також службою у справах дітей буде здійснено рейд сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах для визначення стану підготовки дітей до нового навчального року.

На завершення наради, з нагоди ювілейного Дня народження, привітали старосту с. Садове Дмитра Насташевського.

<<< До списку усіх новин