КИЇВСЬКА ОДА СТВОРИЛА РАДУ ЖІНОК-ПІДПРИЄМНИЦЬ

16.08.2023

Київська обласна державна адміністрація створила Раду жінок-підприємниць. Київщина – це перший регіон, де створена така Рада при голові обладміністрації.

«Із початку повномасштабної агресії росії українські жінки одразу долучилися до національної оборони та протидії агресору. Сьогодні жінки виборюють зі зброєю в руках нашу незалежність, волонтерять, працюють над забезпеченням військових, розвивають бізнес, місцеве самоврядування, беруть активну участь у політиці. Я дуже часто чую від активних українських жінок: «Хто, як не я?». І з впевненістю можу сказати, що саме вони – основа всіх змін в Україні в цілому, і на Київщини зокрема», – зауважив голова Київської ОДА Руслан Кравченко на першому установчому засіданні Ради.

Мета Ради – активніше залучати жінок до розроблення програм відновлення та відбудови регіонів України, розвитку економіки області.

«Хочемо, щоб лідерки були залучені до всіх процесів координації та ухвалення рішень, пов’язаних із реагуванням на війну та належним плануванням міжнародної допомоги, що надається і ще буде надана після перемоги. Ініціатив, як змінювати на краще Київщину, є чимало. Впевнений, що спільними зусиллями реалізуємо багато проєктів», – наголосив Руслан Кравченко.

<<< До списку усіх новин