ЗІ ЩОТИЖНЕВОЇ АПАРАТНОЇ НАРАДИ

31.07.2023

На нараді, яку провів секретар міської ради Олег Сивак, підбили підсумки роботи за попередній тиждень та обговорили поточний стан справ у громаді.

За інформацією фінансового управління, стан виконання плану міського бюджету на кінець липня – 133,5%.

Олег Володимирович проінформував, що через погіршення погодних умов у кінці минулого тижня вживалися заходи з ліквідації наслідків негоди. Ушкоджені лінії електромереж відновлювали дві бригади Київського ДТЕК, оскільки відновлення електроенергії - це виключні повноваження і сфера відповідальності компанії ДТЕК.

У робочому графіку на найближчий період: продовження робіт з благоустрою території, підготовка до осінньо-зимового періоду, ямковий ремонт вулиці Г. Сковороди та старостатів, облаштування укриттів та проведення ремонтних робіт в освітніх закладах з метою підготовки їх до нового навчального року.

Серед актуальних питань розглянули питання функціонування медичних закладів. Наразі у стаціонарних відділеннях перебуває 66 пацієнтів. Продовжується ремонт на 1 поверсі поліклініки та у гінекологічному відділенні.

Галина Кащеєва, директор Березанського представництва ПАТ ВНЗ МАУП, повідомила, що до кінця серпня триває прийом документів від абітурієнтів для вступу у вищий навчальний заклад.

На завершення, Олег Володимирович зауважив, що найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи у школі мистецтв.

За результатами наради дані відповідні доручення.

<<< До списку усіх новин