Відбулося засідання виконавчого комітету Березанської міської ради, яке провів секретар ради Олег Сивак.

28.07.2023

????Засідання розпочалося хвилиною мовчання за загиблими від рук російських окупантів.

Серед найважливіших питань порядку денного були питання вартості харчування в освітніх закладах нашої громади з 1 вересня. Відповідно до прийнятого рішення у дошкільних навчальних закладах вартість харчування за один день становитиме 76,12 грн, з них - батьківська плата становитиме 41%, тобто 31, 21 грн. У школах максимальна вартість гарячого харчування - 37,02 грн. Як і минулого року, цьогоріч також передбачається варіативність меню. Діти зможуть самостійно обирати обіди: повний обід (37, 02 грн); обід без першої страви (31, 38 грн); обід без другої страви (13, 60 грн).

Діти пільгових категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у інклюзивних класах, діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України „Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сімʼям“, діти з числа осіб, визначених у статтях 10 та 101 Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту“, діти Героїв Небесної Сотні, діти із сімей учасників бойових дій, мобілізованих та бійців ДФТГ, діти учасників АТО/ООС та діти з числа внутрішньо переміщених осіб будуть харчуватися безкоштовно – за рахунок коштів місцевого бюджету.

Крім того, члени виконкому прийняли рішення, які стосуються благоустрою і видалення аварійних дерев у населених пунктах громади. Затвердили робочі проекти: по капітальному ремонту заміни покриття будівлі ,,Березанської школи мистецтв“, встановлення системи блискавкозахисту будівлі Березанського міського будинку культури та облаштування системи пожежної сигналізації, оповіщення людей про пожежу та управління евакуацією людей, а також поточного ремонт укриття, розміщеного в підвальному приміщенні міського будинку культури.

З метою забезпечення надання якісних адміністративних послуг затвердили інформаційні та технологічні картки послуг державної реєстрації актів цивільного стану та послуги „Взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов“.

<<< До списку усіх новин