Відбулася чергова сесія Березанської міської ради

25.07.2023

Засідання розпочалося хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті усіх загиблих від рук російських окупантів.

Далі депутати міської ради розглянули 22 питання порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Основний блок стосувався бюджету та внесення змін до місцевих програм, а саме: затвердили звіт з виконання дохідної та видаткової частини бюджету Березанської громади за 1 півріччя 2023 року, розподілили кошти у сумі 4 млн 700 тис. грн., яких: 1 млн. грн – на відновлення інфраструктури Київщини; 563 тис. грн – капітальний ремонт санвузлу Садового ліцею і 399 тис. грн – ремонт укриттів Лехнівської та Ярешківської гімназій тощо.

У сфері управління комунальним майном депутати підтримали рішення щодо здійснення державної реєстрації права комунальної власності Березанської міської територіальної громади, в особі Березанської міської ради, комплексу будівель та споруд громадського призначення за адресою: Київська область, Броварський район, с. Лехнівка, провулок Парковий, 1 та передали нерухоме майно в оперативне управління та на баланс управління освіти, молоді та спорту.

Дотримуючись вимог чинного законодавства, підтримали рішення про зміну засновника, перепрофілювання (зміну типу) закладів дошкільної освіти та затвердили їх статути в новій редакції.

З метою забезпечення якісних медичних послуг затвердили тарифи платних медичних послуг, які надаються КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради“.

У зв’язку з кадровими змінами, депутати затвердили персональний і кількісний склад виконавчого комітету (32 особи) у новій редакції та внесли зміни до складу постійних депутатських комісій.

Також прийняті рішення і у сфері землекористування.

Більш детально з прийнятими нормативно-правовими актами можна буде ознайомитися на офіційному сайті Березанської міської ради.

<<< До списку усіх новин