Новий робочий тиждень розпочався апаратною нарадою у секретаря ради Олега Сивака

24.07.2023

У робочому графіку міської ради багато завдань і планів.

Одним із важливих питань сьогоднішньої наради було питання про стан підготовки проектно-кошторисної документації на благоустрій частини території кладовища по вулиці Поліська в м. Березань, про що інформувала Наталія Хмарська, головний архітектор міста. Олег Володимирович доручив тримати питання проектування та облаштування Алеї Слави під пильним особистим контролем.

Доки учні відпочивають на літніх канікулах, освітні заклади громади готуються до нового навчального року: продовжуються поточні ремонти приміщень, особлива увага приділяється безпеці дітей та дорослих – облаштуванню укриттів. У Недрянській гімназії розпочинаються фасадні роботи, проводиться заміна лінолеуму. На завершальному етапі заміна покрівлі Садового ліцею та встановлення системи опалення в Яблуневій гімназії.

Незабаром розпочнуться ремонтні роботи й у відділенні поліклініки, про що інформувала Алла Куява. Олег Сивак акцентував увагу керівника Центру первинної медицини на необхідності вчасного інформування відвідувачів закладу щодо можливих тимчасових незручностей, у зв’язку з проведенням ремонту.

У свою чергу, Володимир Луценко доповів про стан роботи вторинної ланки медицини, зазначивши що на сьогодні в лікарні зайнято 69 ліжкомісць.

Керівники комунальних служб інформували про виконання робіт з благоустрою в населених пунктах нашої громади: на минулому тижні в Березані на озері „Центральне“ облаштовано нові переодягальні, здійснюється систематичний обкіс території, триває ямковий ремонт дороги у Ярешках. Олег Сивак дав відповідні доручення керівникам комунальних підприємств щодо пріоритетності виконання завдань та вирішення проблемних питань, з якими зверталися жителі.

<<< До списку усіх новин