Триває реалізація проекту USAID

21.07.2023

Як вже повідомлялося раніше, Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради – один із 14 переможців конкурсного відбору проекту USAID „Підтримка реформи охорони здоров’я“, який отримав грантове фінансування для розвитку, вдосконалення інфраструктури та модернізації обладнання.

Отримання цього гранту є своєрідним визнанням спроможності нашого закладу. Варто зазначити, що із закладів Київщини до числа переможців увійшло 5 ЦПМСД, серед яких, окрім Березані, – Ірпінь, Буча, Васильків та Бровари.

Над успішною реалізацією проекту працюють фахівці первинної ланки медицини на чолі з головним лікарем Аллою Куявою. Програма передбачає проходження 7 етапів. Загальна сума фінансування складає 50 тисяч доларів. Значна частина цих коштів спрямована саме на навчання медичних працівників, розширення спектру послуг на рівні ПМД, покращення сервісу для пацієнтів, ознайомлення з успішними практиками та обмін досвідом. Крім того, для покращення матеріально-технічної бази нашого Центру первинної медицини за грантові кошти придбано аналізатор крові та комплекти реактивів до нього, телевізор, кулер, проектор та екран для конференц-залу для проведення навчань, нарад та робочих зустрічей. А також придбано необхідні меблі для Центру та ФАПів.

Сьогодні наша команда вже на 4-му етапі Проекту, а сума освоєних коштів - 974 717 тис. грн. Фахівці активно беруть участь у тренінгах і спеціалізованих навчаннях.

Попереду ще багато цікавої та конкретної роботи, яка забезпечить якість надання медичних послуг та покращить сервіс обслуговування медичним персоналом ЦПМСД жителів нашої громади.

<<< До списку усіх новин