Зі щотижневої апаратної наради

18.07.2023

Новий робочий тиждень розпочався з апаратної наради, яку провів секретар міської ради Олег Сивак. Керівники структурних підрозділів доповіли про актуальні питання із забезпечення життєдіяльності громади.

Як проінформувала Оксана Загорулько, начальник управління освіти, молоді та спорту, освітні заклади громади готуються до нового навчального року, тривають поточні ремонти. Ремонтується дах Садового ліцею. Аби наші діти змогли навчатися в офлайн-режимі, особлива увага приділяється укриттям.

Продовжуються роботи з благоустрою території: здійснюється ямковий ремонт доріг, скошування трави. Олег Сивак, секретар ради, зазначив, що для створення комфортних умов для відпочинку на озері „Центральному“ сьогодні будуть встановлені роздягальні.

У лікарні також продовжуються ремонтні роботи у гінекологічному та хірургічному відділеннях. Розпочалася заготівля овочів для харчування хворих у стаціонарних відділеннях в осінньо-зимовий період, про що інформував Володимир Луценко, головний лікар КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“.

Служба у справах дітей прозвітувала, що на минулому тижні 3 діток з категорії дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім'ях, в сім'ях опікунів, вирушили на відпочинок до Німеччини. Ще 2 дітей з категорії дітей, загиблих військовослужбовців ЗСУ і АТО, полонених, зниклих безвісти, найближчим часом відправляться на відпочинок до Азейбарджану.

Про виконавську дисципліну та стан організації виконання завдань інформувала керуючий справами виконкому Лариса Кочур.

За результатам наради дані відповідні доручення.

<<< До списку усіх новин