Важливі рішення виконкому

14.07.2023

Сьогодні, 14 липня, відбулося засідання виконавчого комітету Березанської міської ради, яке розпочалося хвилиною мовчання за всіма загиблими від рук російських окупантів.

Члени виконкому розглянули 17 питань порядку денного. Серед основних були соціальні питання та захисту прав дітей. Зокрема, щодо влаштування тимчасово трьох малолітніх діток до сім’ї патронатного вихователя Юлії Суржок, постановки на квартирний облік при виконкомі міської ради на пільгову чергу для позачергового одержання житла дитини, позбавленої батьківського піклування. У зв’язку з кадровими змінами, затвердили склад комісії з питань захисту прав дитини у новій редакції.

Блок питань соціального захисту стосувався надання матеріальної допомоги на лікування військовослужбовцям - Захисникам України, малозабезпеченим і особам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та призначення помічника дієздатній особі.

Традиційно, з метою підтримки та розвитку малого бізнесу члени виконавчого комітету підтримали рішення та надали згоду на розміщення групи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності двом фізичним особам-підприємцям.

<<< До списку усіх новин