Про важливі питання із апаратної наради

03.07.2023

З керівниками структурних підрозділів міської ради, медичних установ та старостами розглянули нагальні питання, що потребують контролю і вирішення. Першочергово обговорили наслідки вчорашнього буревію та їх усунення, про що інформували керівники комунальних служб. Завдяки злагодженій роботі комунальників і жителів громади наслідки стихії ліквідовують оперативно.

У ході наради начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько доповіла, що 30 червня атестати про повну загальну середню освіту отримали 114 випускників, серед яких найвищі нагороди – золоті та срібні медалі – отримали 11 учнів.

Також Оксана Володимирівна додала, що розпочинаються ремонтні роботи в укриттях. Зокрема, цього тижня у Березанському ліцеї №4 заливатимуть бетоном підлогу.

За повідомленнями керівників медичних установ заклади працюють у штатному режимі. Наразі у стаціонарних відділеннях перебуває 63 пацієнти на 94 ліжкомісцях.

Про стан виконання бюджету інформувала начальник фінансового управління Валентина Матвієнко. Наразі виконання плану становить 127 %.

Станом на сьогодні на території громади зареєстровано 2093 ВПО.

✍️За результатами наради дані відповідні доручення.

<<< До списку усіх новин