Дякуємо кожному і кожній!

15.03.2023

Сьогодні у Березанській громаді урочисто привітали добровольців, які за покликом серця стали на захист України від ворожих посягань, продовжують патрулювати населені пункти нашої громади, несуть варту на об’єктах критичної інфраструктури, чергують на блокпостах – охороняють наш з вами спокій.

Урочистий захід, що відбувся у міському Будинку культури, розпочався з виконання Державного гімну України та вшанування пам’яті всіх Героїв, які загинули смертю хоробрих, захищаючи нашу землю від лютого ворога.

Далі з вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Володимир Тимченко, який подякував усім добровольцям за мужність і відданість, витримку і захист своєї громади і країни.

„Дякую кожному і кожній, хто добровільно став на захист громади та наближає омріяну перемогу! Сьогодні мені приємно відзначити, що у нашому добровльчому формуванні є навіть цілі родини, які пліч-о-пліч несуть службу. Ви – приклад мужності і стійкості, котрі у складні часи захищають рідну землю“, – зазначив Володимир Григорович.

Також за значний вклад у розвиток та діяльність добровольчого формування Березанської територіальної громади № 1 „Вовки“ 242-го ОБ 241-ї бригади ТРО ЗСУ, зразкове виконання громадянського обов’язку, високий професіоналізм, якісне виконання функціональних обов’язків під час охорони визначених об’єктів, виявлені при цьому честь і доблесть та з нагоди Дня українського добровольця, Володимир Тимченко оголосив подяки.

Привітали добровольців з їхнім професійним святом і командир 242-го батальйону територіальної оборони Денис Новіков та командир ДФТГ „Вовки“ Віктор Тимінько.

Війна все ще триває, проте самовідданість добровольців свідчить, що спільними зусиллями ми зможемо очистити нашу українську землю від російських терористів і неодмінно переможемо!

Слава Україні

<<< До списку усіх новин