Коротко про головне

27.09.2022

Міський голова Володимир Тимченко провів щотижневу апаратну нараду, на якій коротко підбито підсумки 9 місяців роботи муніципалітету та обговорено нагальні питання щодо роботи під час осінньо-зимового періоду, функціонування закладів освіти, медицини та соціального захисту, дотримання правопорядку.

Головні лікарі проінформували, що у зв’язку з різким похолоданням рівень захворюваності на COVID зростає, тож закликали при появі симптомів вірусу, за можливості, робити тест на COVID-19. Отримати направлення на безкоштовне тестування, як і раніше, можна у сімейного лікаря. Акцентували увагу на невідкладному проведенні щеплень.

Про освітню галузь інформувала Оксана Загорулько. Вона повідомила, що школи продовжують працювати за змішаною формою навчання. Функціонує і дитячий садок, проте поки що відвідуваність його невелика - лише 50 дітей. З дітьми постійно проводяться інструктажі щодо правил безпеки під час повітряної тривоги. Діти досить згуртовано поводять себе під час звучання сирен та разом з вчителями швидко переміщуються до укриттів.

У нових реаліях функціонує інклюзивно-ресурсний центр. На обліку установи перебуває 100 діток, яким надаються психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги. Продовжується робота щодо надання послуг з раннього втручання. Основним завданням фахівців є допомога дитині з порушенням розвитку або з ризиком виникнення таких порушень на ранніх стадіях.

Про стан наповнення та виконання бюджету Березанської міської ради доповідала Валентина Матвієнко, начальник фінансового управління. З початку року виконання плану становить понад 104%.

У підсумку наради Володимир Григорович привітав присутніх з Днем міста – Днем громади, наголосив на важливості згуртованої роботи та співпраці задля успішного розвитку Березанської територіальної громади та відзначив подяками старостинські округи та їх представників – старост та начальника фінансового управління Валентину Матвієнко.

За результатами наради керівникам надані відповідні завдання та доручення.

<<< До списку усіх новин