Із засідання комісії з питань захисту прав дитини

18.02.2022

Сьогодні, 18 лютого, у актовій залі Березанської міської ради відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому головував міський голова Володимир Тимченко.

Члени комісії розглянули 9 питань порядку денного. Серед основних - про стан утримання, навчання та виховання дітей, які виховуються під опікою/піклуванням у дитячому будинку сімейного типу; про визначення місця проживання малолітньої дитини; про надання висновку про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав; про розгляд звернень навчальних закладів щодо пропусків у навчанні неповнолітніми; про надання дозволів на вчинення правочинів щодо майна, право користування якими мають діти.

За результатами розгляду ухвалено рішення в інтересах дітей, які будуть розглянуті на черговому засіданні виконавчого комітету Березанської міської ради.

Крім того, цього ж дня службою у справах дітей Березанської міської ради організовано та проведено 3 засідання міждисциплінарних команд із ведення випадків дітей, які потрапили в складні життєві обставини, та дитини, позбавленої батьківського піклування.

<<< До списку усіх новин