Зі щотижневої апаратної наради

24.01.2022

24 січня міський голова Володимир Тимченко провів щотижневу апаратну нараду, на початку якої акцентував увагу присутніх на дбайливому ставленні до свого здоров’я, посиленні профілактичних і запобіжних заходів, контролі рівня антитіл у крові.  У продовження теми – Алла Куява, головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“, додала, що за останній тиждень спостерігається тенденція до збільшення хворих на СOVID-19. Крім того, гостро стоїть питання із захворюванням медичного персоналу – хворіють лікарі, молодший  медичний персонал. 
Викликає занепокоєння і ситуація в закладах освіти громади. Так, у зв’язку зі збільшенням випадків захворювання серед здобувачів освіти та працівників освітньої галузі із 25 по 31 січня рекомендовано організувати дистанційну форму навчання,  а в  1-А Березанської ЗОШ №2; 5-6 класі Яблуневої ЗОШ та Березанській ЗОШ №4  – запровадити карантин.
Оксана Загорулько, начальник відділу освіти, наголосила на свідомості і відповідальності батьків, закликала у період навчання за перших симптомів захворювання залишати учнів вдома, перебувати на самоізоляції і не наражати на небезпеку оточуючих.
Начальник фінансового управління Валентина Матвієнко проінформувала про стан виконання планових показників бюджету, а також наголосила на сплаті суб’єктами господарювання земельного податку.
Підбиваючи підсумки обговорених питань, Володимир Григорович акцентував увагу присутніх на суворому дотриманні протиепідемічних заходів та збереження життя і здоров’я свого та своїх близьких. Міський голова озвучив основні завдання та заходи, які будуть реалізовуватися на цьому тижні, та дав доручення відповідальним особам для відпрацювання у межах їх повноважень.

<<< До списку усіх новин