ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ ЗА ПЕРІОД З 05.10.2020 ПО 09.10.2020

09.10.2020

Протягом звітного періоду відділом постійно проводився прийом громадян та юридичних осіб, розглянуто 16 усних та письмових звернень.

Погоджено 14 викопіювань з опорних планів Березанської ОТГ та виготовлено 4 висновки про погодження проектів землеустрою та обмеження.  

Підготовлено 2 договори на розміщення зовнішньої реклами. Виготовлено 2 будівельних паспорти для індивідуального житлового будівництва.

Відділом підготовано проект рішення для розгляду на засіданні сесії Березанської міської ради.

Проводиться робота з  поточною та архівною документацією. Крім того велася підготовка до засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та землекористування виконавчого комітету Березанської міської ради, на якому буде розглянуто містобудівну документацію:

  •  «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,1400 га по вул. Київський шлях, 1-А у м. Березань Київської області для будівництва та обслуговування будівель торгівлі»;
  • «Детальний план території земельної ділянки комунальної власності території громади м. Березань по вул. Героїв Небесної Сотні 39/1, яка розташована в західній частині міста орієнтовною площею 0,0788 га, цільове призначення – для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.

 

Наталія ХМАРСЬКА,

начальник управління містобудування, архітектури та землекористування, головний архітектор

<<< До списку усіх новин